Translate

pátek 26. října 2012

Dýňová polévka

Polévka v podzimních měsících zahřeje, obzvlášť polévka uvařená ze sezónní zeleniny!!!

Úroveň: LEHKÁ
Doba přípravy: 1h
Porce: 4

Ingredience:
  • 1 dýně Hokkaidó
  • 2 menší brambory
  • 1 cibule
  • 1 česnek
  • smetana na vaření
  • 200 ml zeleninového vývaru
  • bazalka, kari
  • zakysaná smetana
  • špetka soli, olivový olej



1. Oloupejte dýni, brambory, cibuli a česnek. Nakrájejte na kostičky.




2. V hrnci na rozpáleném oleji osmahněte cibuli s česnekem, přidejte dýni.











3. Zalijte vývarem a vařte dokud dýně nezměkne.












4. Poté rozmixujte,přilijte smetanu na vaření a dochuťte- s kari je polévka opravdu výborná, ale můžete přidat do polévky cokoliv podle své chuti.








5. Podávejte se lžičkou zakysané smetany.
















Dobrou Chuť  Vám Přejí
           

                               FRAGOLA &LAMPONE

Žádné komentáře:

Okomentovat