KÁVOVÁ MOKA podle Fragoly
Úroveň: LEHKÁ
Doba přípravy: 20min příprava+ 1h 30min tuhnutí+ 10min pečení
Ingredience:
- 110g cukr moučka
- 1/2 sáčku vanilkového cukru
- 20g mleté kávy
- 1 vejce
- 200g Hery
- 370g hladké mouky
1. Heru opět necháme rozpustit. Přidáme k mouce smíchané s cukry, kávou a vejcem. Vypracujeme v těsto.
2. Necháme ztuhnout v lednici.
3. Vyválíme těsto, vykrajujeme. Já vykrajuji takové ,,vlnité" slzy.
4. Pečeme zase na 160° 10min. Hlídejte troubu!!
,,Zase" píšu proto, že při receptu postupujeme stejně jako u lineckého cukroví.
Fragola &Lampone
Žádné komentáře:
Okomentovat