Obtížnost: Snadné
Doba přípravy: 15min Doba marinování: min.30min Doba pečení:35min
Porce: 2
Ingredience:
- 4 kuřecí paličky
- 2 lžíce medu
- 2 lžíce sójové omáčky
- 1 lžíce oliv. oleje
- sůl a pepř na dochucení
1. Kuřecí paličky asi 3x podélně nařízněte, osolte a opepřete.
2. V míse smíchejte med, sójovou omáčku a olej.
3. Maso naložte do již připravené marinády a nechte 35min odpočinout v pokojové teplotě(nebo přes noc v lednici).
4.Dejte péct asi 35min na 200stupňů(horkovzdušná 180). Každý 10min maso obraťte.
5. Servírujte se zeleninovou oblohou a česnekovým dresinkem(jogurt+česnek+sůl a pepř+bylinky).
Dobrou chuť
Fragola & Lampone
PS. Tady jsem to zkoušela bez kůže, musím říct, že s ní je to mnohem lepší. Škoda, že to jsem nefotila.
Žádné komentáře:
Okomentovat