Translate

úterý 30. července 2013

Barbecue dip

Jednoduchá a rychlá omáčka, která trochu pálí.

Úroveň:LEHKÁ
Doba přípravy:20min

Ingredience:
  • 500g pasírovaných rajčat
  • 1ks červené cibule
  • 4 lžíce třtinového cukru
  • podle chuti:
  • sušený česnek
  • chilli
  • sojová omáčka
  • olivový olej
Postup:
1.Cibuli oloupejte a nakrájejte na kostičky.
2.Na oliv. oleji osmažte cibuli, přidejte rajčata, sojovou omáčku, česnek, cukr, chilli.
3. Vše si dochuťte podle sebe. Nechte krátce povařit.
4. Vychladlou omáčku nalijte do mističek, skleniček, je to jenom na vás.


Omáčka je nejlepší ke grilovanému masu, já jsem jí ale použila taky do hamburgerů a nechutnalo to špatně.

Dobrou chuť   
               Fragola

Žádné komentáře:

Okomentovat