Translate

čtvrtek 12. července 2012

Dovolená a jídlo...

Když jedete na dovolenou do ciziny, především jsou to země jako Egypt, Bulharsko..., kde se s jídlem nachází riziko. Mají tam totiž jiné hygienické podmínky...

Takže pokud jede právě tam, vemte si probiotikum(léky) s LAKTOBACILY," které obsahují přátelské bakterie přirozeně se nacházející v trávicím traktu. Např. změnou prostředí či stravy může být narušena rovnováha trávení a objevit se průjem, zácpa či mykóza. Střevní flóra zásadně ovlivňuje naši imunitu. Z enterosolventní kapsle se živé bakterie uvolňují až ve střevě, kde působí." Nechcete přece strávit dovolenou v posteli a s horečkou a střevními potíži.

 A pak je tu další riziko, které je také spojeno s jídlem. Pokud si běžně při stravování v hotelu(penzionu) berete ovoce z mís. Tak si neberte ovoce, které budete jíst i se šlupkou(řešením je také si např. blumu či broskev oloupat). Vsaďte na melouny a další ovoce, na kterém šlupku nejíte.

Riziko s masem, nejezte prosím syrové maso v podobě jako je tatarský biftek. Vždy jen tepelně upravené.

Poslední riziko, které tu zmíním je: Nepíte vodu z vodovodního kohoutku! Kupte si radši vodu balenou, u které máte jistotu, že je zdravotně nezávadná.

Doufám, že Vám moje rady pomohly.
                                               
                                                                           Příjemnou dovolenou přejí
                                                                                                         FRAGOLA&LAMPONE

Žádné komentáře:

Okomentovat