Jablečné koláče jsou na podzim nejlepší a úplně nejlepší koláč připravíte z domácích jablek.
Obtížnost: Snadné
Obtížnost: Snadné
Doba přípravy: 15min+ 20min pečení
Porce: 6-8
Ingredience:
- 6 jablek (stačí starších)
- listové těsto- koupené, rozválené
- 2 pytlíky skořicového cukru
- kousek másla na vymazání formy
1. Vymažte si formu kouskem másla.
2. Oloupejte jablka a nastrouhejte na tenké plátky.
3. Rozložte na dno formy a prosypávejte skořicovým cukrem.
4. Přikryjte jablka plátem listového těsta a okraje odkrojte. Těsto propíchněte vidličkou.
5. Troubu předehřejte na 210° a pečte 20min.
6. Hned po upečení vyklopte koláč na talíř.
Dobrou chuť Vám přeje
FRAGOLA
Žádné komentáře:
Okomentovat