Translate

sobota 8. prosince 2012

Vánoční speciál

Cukroví, které je vhodné pro všechny milovníky kávy:

KÁVOVÁ MOKA podle Fragoly

Úroveň: LEHKÁ
Doba přípravy: 20min příprava+ 1h 30min tuhnutí+ 10min pečení

Ingredience:

  • 110g cukr moučka
  • 1/2 sáčku vanilkového cukru
  • 20g mleté kávy
  • 1 vejce
  • 200g Hery
  • 370g hladké mouky


1. Heru opět necháme rozpustit. Přidáme k mouce smíchané  s cukry, kávou a vejcem. Vypracujeme v těsto.

2. Necháme ztuhnout v lednici.

3.  Vyválíme těsto, vykrajujeme. Já vykrajuji takové ,,vlnité" slzy.













4. Pečeme zase na 160° 10min. Hlídejte troubu!!















,,Zase" píšu proto, že při receptu postupujeme stejně jako u lineckého cukroví.

                                                   Fragola &Lampone

Žádné komentáře:

Okomentovat