Obtížnost: Studená
Doba přípravy: 35minut
Porce: 4
Ingredience:
- 3/4 ledového salátu
- 2 rajčata
- 3/4 salátové okurky
- Těstoviny Panzani "torti" na jednu porci
- 200g tuňáka v oliv. oleji
- 3 lžíce majonézy
- 2 jarní cibulky
1. Dejte si vařit těstoviny po dobu cca.7 minut, potom je proceďte přes cedník a zároveň je zchlaďte ledovou vodou
2. Nakrájejte zeleninujen salát natrhejte-zůstane tak křupavější
3. Přidejte zchladlé těstoviny, NIKDY NE HORKÉ, a promíchejte.
4. Přidáme 3 polévkové lžíce majonézy, promícháme a nakonec tuňák. Jakmile je už v salátu tuňák, míchejte jak nejjemněji můžete, ať v salátu zůstanou kousky.
5. Salát podávejte s roehřátou bagetkou a posypaný jarní cibulkou.
♥DOBROU CHUŤ
Lampone♥
Žádné komentáře:
Okomentovat