Translate

úterý 19. června 2012

Těstovinový salát

Já v létě prostě holduji těmto salátům, které jsou lehké a zasytí. Tenhle je navíc strašně jednoduchý.



Obtížnost: Studená
Doba přípravy: 35minut
Porce: 4


Ingredience:
  • 3/4 ledového salátu
  • 2 rajčata
  • 3/4 salátové okurky
  • Těstoviny Panzani "torti" na jednu porci
  • 200g tuňáka v oliv. oleji
  • 3 lžíce majonézy
  • 2 jarní cibulky



1. Dejte si vařit těstoviny po dobu cca.7 minut, potom je proceďte přes cedník a zároveň je zchlaďte ledovou vodou

2. Nakrájejte zeleninujen salát natrhejte-zůstane tak křupavější


 3. Přidejte zchladlé těstoviny, NIKDY NE HORKÉ, a promíchejte.


 4. Přidáme 3 polévkové lžíce majonézy, promícháme a nakonec tuňák. Jakmile je už v salátu tuňák, míchejte jak nejjemněji můžete, ať v salátu zůstanou kousky.


5. Salát podávejte s roehřátou bagetkou a posypaný jarní cibulkou.



                                                            DOBROU CHUŤ
                                                                                 Lampone

Žádné komentáře:

Okomentovat