Translate

neděle 2. září 2012

Mini tipy

Jen tak si čtu noviny na www.idnes.cz a narážím tam na spoustu článků o jídle a vaření, které stojí za to, aby si je někdo přečetl . . .

1článek je o svačinách do školy
Jak už všichni vědí, končí prázdniny, začíná škola ... Tenhle článek je pro ty, co si denně svačiny připravují nebo pro ty, co je připravují někomu. Recepty jsou zajímavé, vyvážené a plné nápadů, jak si dopolední (či odpolední) jídlo zpestřit.

2. článek
"Hrnec, kde se jídlo samo míchá, indukční deska, která může nahradit i parní troubu. Nebo pračky, které perou ve vodě, kde teploměr ukazuje 15° C. To a další novinky nabídl největší evropský veletrh spotřební elektroniky IFA v Berlíně, který končí 5. září." Zdroj: Idnes

3.článek
je pro hokejové fanoušky. P. Eliáš sundal dres a hokejku a prodával koláčky a pečivo pro neziskovou organizaci UNICEF. Výtěžek jde na vzdělání v Africe.

4. článek
V tomto článku najdete akce (a krátké info o nich), které se v nejbližší době budou konat (nebo konaly...).
Rozhodně stojí za to zauvažovat o některé z nich.

PS. Dny Marianne (5.-9. září) se už blíží. A tak neotálejte a dojděte si koupit buď Marianne nebo Marianne bydlení (nebo oboje :-). K těmto časopisům dostanete zdarma knížku slevových kupónů. Najdete zde slevy na oblečení, knihy, kosmetiku, služby, nábytek... Ale hlavně také slevy týkající se Gastronomie!!!!
 20%  Ambiente, 15% Café de Paris, 15% CROSSCAFE ORIGINAL, 27% Frutissimo, 15% + dárek Frutapura, 20% Italfood, 20% LINDT, 15% Pampas Market, 20% Paneria, 25% SUSHI point a KOBE, 20% TESCOMA, 15% Whittard of Chelsea, 40% kuchyňské spotřebiče BAUMATIC, 20% DATART na malé kuchyňské spotřebiče (produktů péče o tělo, žehliček a vysavačů), 20% DESCOLAND na nábytek (i do kuchyně), 26% ELECTRO WORLD malé kuchyňské spotřebiče (péče o tělo a vlasy, žehlení + 20% na vysavače), 15% ETA na celý sortiment (20% na 3 vybrané výrobky), 20-30% JN interier, 25% Potten&Pannen- STANĚK, 40% Tchibo Cafissimo (20% +dárek Tchibo)
A tak se stejně jako já můžete těšit, že si např. nový mixér (a mnohem víc) koupíte ve super slevě :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat